7.12.2012

Faraway Hearts

Viime lauantaina lähettiin aamulla aikasin (yhdeksältä, joka on mulle aikasin:D) ja ajettiin läheiseen vähän suurempaan kaupunkiin, jossa tapasin muut vaihtarit ja valmistauduttiin jouluparaatiin. Kävelyä tuli n. tunti eli 2 mailia. Koko päivä oli niin kuuma ja vois sanoa, että sää muistutti Suomen kesäsäätä ja mulla oli jalassa Uggit, eli jalat oli melkeinpä tulessa. Käveltiin kolmessa rivissä ja heiluteltiin oman maan lipppuja ja toivotettiin kaikille hyvää joulua. Jostain kuulin jonkun huutavan hauskaa joulua! Paraatin jälkeen mentiin yhelle saksalaiselle tytölle jonne kaikki toi oman maansa keksejä tai muuta jälkiruokaa. Ite tein tavallisia sokerikeksejä jotka koristelin suomen lipuiksi. Paikalla oli kaikki ayusa järjestön vaihto-oppilaat ja tein taas uusia tuttavuuksia. Oli tosi kiva päivä ja sunnuntai menikin nukkumassa ja muuten vaan lepäämässä. Illalla tajusinkin, että mulla on englannin EOCT koe maanantaina! Tänään oli vielä physical sience ja biology kokeet ja no, ne meni miten meni.

Enää viikko koulua jäljellä ja kolmenpäivän finals kokeet. En onnekseni joudu tekemään kaikkia kokeita! Ja sitten onkin joululoma ja vihdoin mullakin on vähän joulufiilis vaikka vaikeeta se on miettiä jouluisia asioita täällä lämpimässä maassa:)

Mun vanhemmat lähetti mulle pari pussia piparkakkumaustetta joten nyt joulutunnelman saamiseksi ajattelin leipoa pipareita. Oon vaan kerran aikasemmin leiponu piparitaikinan, mutta pussin kyljessä oli tosi hyvät ja helpot ohjeet. Tein taikinan tiistaina ja se täytyy olla jääkaapissa yön yli ja en ajatellu asiaa loppuun asti, koska jätin taikinan kulhoon jota ei voi lämmittää mikrossa. Keskiviikkona, kun ajateltiin host veljen kanssa ne loppuun leipoa koko taikina oli kova kuin kivi. Saatiin piparit kuitenkin lopulta leivottua ja vaikka ite sanonkin, ne on aika hyviä!
parade2
parade
usa 022
usa 004
usa 012
usa 015
usa 010
usa 018
usa 019

4 kommenttia:

 1. Kuinka paljon halvemmaksi tuli tuo vuosi kun et lähtenyt järjestön kautta? Meinaan et tuliko sulla maksettavaks paljoa muuta kun lennot ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä tulee kaikkea pientä ja vakuutus pitä ostaa yms. En joutunu vaan maksamaan viisumia tai mitään sellaista ja kai noi järjestöt jotain ittelleenki ottaa.

   Poista
 2. Moi Emma! Eksyin jotenkin lukemaan sun blogia kun etsin jotain ihan muuta... Mä olin itekin just viiden viikon kesävaihdossa Georgiassa Atlantan lähellä. Säästin itse rahaa lentoihin ja sain yhdeltä järjestöltä muut puitteet. Oon aina halunnut lähteä vaihtariksi mutta mun perheellä ei ole koskaan ollut tarjota mulle sellaista mahdollisuutta. Toivottavasti sä otat kaiken irti siitä miten mahtavan tilaisuuden oot saanut :) Oot todella onnekas. Antaisin niin mitä vaan että voisin olla sinä tällä hetkellä!
  Georgia oli maailman ihanin paikka, kuin paratiisi. Siellä ollessani asuin kans host perheessä ja kyllä kuulosti tutulta kaikki noi jutut mitä olit aiemmissa postauksissa ihmetellyt :D Noi ihme peittoviritelmät ja kattotuulettimet.. haha! Mutta se luonto ja ne ihmiset<3 Ootko törmännyt vielä armadilloihin?
  Elät mun unelmaa just nyt :) Anyways, ei mulla sen kummempia, halusin vaan tulla sanomaan moi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tän sun kommentin jo koulussa ja se piristi mun päivää hirveesti! Mulla on tälläviikolla ollu vähn ikävä kotiin, mutta tää sai mut heti iloselle tuulelle! Georgia on musta tosi kiva paikka melkeimpä kaikekn suhteen vaihto-oppilas vuotta ajatellen. En oo törmännyt armadilloihin, mutta toivottavasti tuun vielä! Kiitos tosi ihanasta kommentista Laura!

   Poista