14.12.2012

Lighters

Ihan kohta lähtee päivien laskeminen! Jouluun siis on enää 11 päivää!!! Kokoajan kun joulu tulee lähemmäksi tulee joulusempi olo ja nyt jo vähän tuntuu joululta:) Täällä on viimepäivät ollu niin kylmä ja lämmityksen kanssakin on ollu jonkinmoisia ongelmia, että talokin on ihan jäässä. Eikun villasukat jalkaan ja juomaan kuumaa kaakaota.

Mulla on koulua enää kolme päivää jäljellä ja ne on vaan finals kokeita. Jos ei oo ollu poissa koulusta enempää kuin neljä päivää ja ei oo ollu kertaakaan jälki-istunnossa ja aineen numero on A eli 90-100 ei tartte tehä finals koetta siitä aineesta. Oon ollu poissa vaan kaksi päivää, mutta mun pitää tehdä kolmesta aineesta koe, koska mun arvosanat ei ihan rittänyt. Ja näin mulla ei oo tiistaina koulua!

Viime lauantaina olin shoppailemassa mun kavereitten kanssa vähän kauempana n. tunnin ajomatkan päässä. Löysin paljon sellasia kauppoja joista en oo ennen kuullukkaan ja löysinkin paljon kivoja vaatteita vaikka joululahjoja sinne oltiin menossa ostamaan:) Koska tää ei oo muotiblogi niin en jokaista vaatetta tänne nyt laita tai oo muutenkaan laitellu mitään kauneus postauksia, vaikka kauneuden hoito onkin mulle miellyttävää puuhaa.
Tänään koulunpäivän jälkeen käytiin siskon kanssa ostamassa latet Starbucksista! Oon käyny vaan kaks kertaa Starbuksissa täällä ollessani:D
usa 011
IMG_5203
page cholthes

3 kommenttia:

  1. Sulla on ihan mahtava blogi!:) btw, noi rannerenkaat, ostin kaverille saksasta täysin saman laiset !;D :o

    VastaaPoista
  2. Moi. Kävin haastaa sut:
    http://merisieer.blogspot.fi/

    VastaaPoista