26.11.2012

Somebody's Heartbreak

Lomaviikko jo melkein ohi ja kohta taas takas koulun penkille! Mulla on ollu kiva ja rauhallinen loma jonka oon viettäny suurimmaks osaksi mun host veljen kanssa ja shoppaillen. Ja oon nyt ihan ammattilainen Mario peleissä ja legojen rakennuksessa:)

Thanksgiving vietettiin Atlantassa hostperheen tuttujen luona ja syötiin perinteinen thanksgiving lounas. Lounaaseen kuuluu vihreitä papuja, jonkunlainen maissi juttu, bataattilaatikko, karpalo hyytelö, tietysti kalkkuna ja kymeniä muita ruokalajeja joita en pysty kääntämään suomeksi. Kotiin tultiin kaheksan maissa illalla. Kaks mun kaveria oli aikasemmin jo kysyny jos halusin tulla niiden kanssa Black friday- ostoksille. Nähtiin ne Targetin jonossa joka oli niiin pitkä ja siellä oli poliiseja ja kaikkea! Käytiin sitten targetissa ja siellä vietettiin kolme tuntia ja melkein kaikki aika meni jonossa odotellen. Käytiin myös K-marketissa, Belkissä, Best Buyssa ja lopuksi vielä paikallisessa Mallissa joka aukes 4 yöllä. Shoppailua siis tuli yhteensä sellaset 9 tuntia. Käytiin syömässä siinä noin kolmen aikaa ihan kunnon ruoka ja oli muutenkin niin outoa liikuskella keskellä yötä ja kaikkialla oli autoja ja ihmisiä. En oikeestaan ostanu mitään ihmeellistä, mutta oli kiva nähdä tuokin. Mulla oli niin hauskaa niillä viimeisinä tunteina kun ajeltiin väsyneinä ja laulettiin täysiä One Directionin Live while we're young:n mukana:D

Mulla on tulossa valmistumis kokeet ei ensiviikolla, mutta sen jälkeen. Eilen selailin koe preppaus papereita ja en tajunnut mistään mitään! Vaikka se ei muhun vaikuta mitenkään miten niissä kokeissa pärjään olis se kuitenkin kiva jos jotenki pärjäis. Kaikki sanastot on ihan outoja ja kun mulla ei oo ollu kemiaa tai fyssaa pitkään aikaa en muista oikein mitää niistä!

Ensviikon lauantaina on vaihtareiden kanssa sellanen jokavuotuinen paraati. Sinne täytyy pukeutua jotenkin oman maansa mukaan ja sen jälkeen mennään syömään jollekkin ja kaikki tuo omanmaansa keksejä tai muuta jälkiruokaa. Ollaan host momin kanssa mietitty mitä leivottais ja yks päivä leivottiin lusikkaleipiä ja musta ne onnistu aika hyvin, mutta kun meillä oli kylässä siskon kaveri niin se ei oikein tykänny niistä niin en tiiä onko ne jotenki liian outoja amerikkalaisille, vaikka vaihtarithan just ei oo täältä. Täytyy vielä miettiä, että mitä me lopulta tehdään.

Maanantaina laitettiin mun seinälle mun jo aikasemmin leikkamat kirjaimet! Don't stop dreaming on mulle tärkee siitä syystä, että oon aina, niin kauan kuin muistan, sanonu, että muutan amerikkaan ja nythän mä oon täällä! Jotenki se on aina ollu mun unelma, mutta jostain syystä musta on tuntunu, ettei se tuu toteutuu ja nyt se on toteutunu!!

IMG_5162
Untitled

10 kommenttia:

 1. Hei laita joskus kuvia teijän talosta ja muutenki sieltä ympäristöstä et näkis vähä millasta siel on, jooko!:)

  VastaaPoista
 2. Ihana lukee tätä kaikkee sun blogista, koska omana unelmanakin on muutaa amerikkaan, ja on ihan mahtavaa et sää oot päässy toteuttaan sun unelman !:) ihana blogi muutenkin!!

  VastaaPoista
 3. Linda: Oon laittanu jotain kuvia aikasemmin ja laitan jatkossakin:)

  Berry: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. Hei onks sun koulus tyttöjen soccer-joukkueita? Ja osaatko sanoo kuinka yleisiä ne on esim. Georgiassa tai sun lähialuueen kouluissa? :)terveisin yks 13-14 vaihtariks lähtijä joka haluis jatkaa pelaamista Jenkeissä :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: joo on täällä ja itekki yritän päästä joukkueeseen! En oo vaa pelannu suomessa futista niin en oo varma pääsenkö joukkueeseen mutta kun oon junior niin mun ei täydy olla varsity joukkueessa, senioreiden siis täytyy. Muiden koulujen vaihtareilta oon kuullu ettei niiden ees täydy yrittää mihinkään joukkueeseen vaan ne pääsee suoraan kun on vaihtareita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookei, hyvä tietää :) En kyllä yhtään tiiä vielä minnepäin USAa pääsen ku meen iha järjestön kautta mut toivottavasti sielläki tulee olee :)
   Mut vielä että voisitko siis periaattees juniorina pelata myös varsity joukkueessa, jos oisit tarpeeks hyvä? Vai saatko pelata pelkästää junior joukkueessa?

   Tosi kiva blogi, jatka samaan mallii ! :)

   Poista
  2. Joo tietenki voi pelaa mutta mä en oo koskaan harrastanu sitä niin en tiiä oonko tarpeeks hyvä:)

   Poista
 6. Hei haluisiks tehä jossain välissä postauksen kaikista suhtautumiseroista siellä ja Suomessa? tai siis, et onko asenteet erilaisii esim. ihonväriä, abortteja, koulunkäyntiä tai syömishäiriöitä yms. kohtaan? ja kai teet joulupostauksen? :))

  VastaaPoista
 7. Joo toi on hyvä ehdotus! En tullukkaa ajatelleeks tollasta, mutta todellakin teen! Ja joulupostaus on tuloillaan kunhan se joulu tulee vähän lähemmäksi:)

  VastaaPoista