18.11.2012

Don't Happen Twice

Tää viikko koulussa ei ollu kokonainen, koska maanantaina oli Veterans day. Maanantai olikin eka päivä kun olin vähän pidemää yksin kotona! Yleensä Suomessa vietän aikaa yksin kotona aina koulun jälkeen ja joskus viikonloppuisin. Täällä kuitenkin en oo ollu pidempään kun puoli tuntia ja siksi olikin ihan outoa kulkea tyhjässä talossa. Ihan yksin mun ei kuitenkaan tarttenu olla, kun naapurin koira, Aly, tuli mulle pitämään seuraa.
Illalla menin syömään taas vaihtareitten kanssa ja samalla käytiin kattomassa James Bond Skyfall, joka oli tosi hyvä, että suosittelen kaikille!

Muuten viikko on menny tavallisesti salilla ja koulussa käyden. Ens viikko on lomaviikko ja Thanksgiving! Thanksgivin päivä mennään Atlantaan host-perheen tutuille syömään, mutta muuten viikko ollaan kotona.

Lauantaina oltiin shoppailemassa Atlantassa host-siskon ja -äidin kanssa. Tuli ostettua Northface-takki talvea varten ja uggit! Käytiin kiinalaisessa ravintolassa, jossa ruoka oli tosi hyvää. Kiinalaisissa ravintoloissa aina on niitä onnenkeksejä niin mun keksi sano:The respect and help of influential people will soon be yours. Käytiin kanssa syömässä maailman parasta juustokakkua cheesecake factoryssa!

Täällä aina Thanksgiving päivänä on Black Friday, joka tarkottaa alennusmyyntejä kaikkialla. Vähän kuin meillä on Hullut päivät. Täällä se on vaan kaikkialla. Ja amerikkalaiset tuntien se on täysi kaaos, kun niin moni sinne menee.

Tänne tulee jäärata lomaviikoksi. Kun kerroin host-siskolle, että meillä on luistelua koulu liikassa se rupes vaan räkättämään naurusta, kun se oli sen mielestä niin huvittavaa. Ei näillä oo kolussa ees uintia ja sisko kysykin, että jos meillä ei oo omia uima-altaita niin missä me sitten uidaan:)

Title

5 kommenttia:

 1. Onks siellä merkkivaatteet paljo halvempia ku suomessa, paljonko esim. nuo uggit ja tuo takki makso? ::)

  VastaaPoista
 2. Linda: täällä on paljon näitä outletteja ja esim. Guess ei oo täällä niin suosittu niin ne on aika kihtuun hintasia. Noi uggit makso n. 175$, mutt toihan riippuu ihan, että millaset haluu ja takki makso n .200$. Eli on halvempaa kun suomessa.

  VastaaPoista
 3. tää oli jotenki tosi kiva postaus! piristi mieltä:) like it!

  VastaaPoista
 4. tosi kiva tää uus ulkoasu, ja ooot ihan söpö tossa profiiliesittelykuvassa :D :) muutenki sulla on tosi hyvä tää blogi, mut kuviahan sais aina olla enempi ;D

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. OMG,this looks so yummy.
  I'm addicted to cakes...I'm dead now.xD
  Maybe follow each other on BLOGLOVIN and GFC???
  My Blog

  VastaaPoista