10.11.2012

My Kind Of LoveViikko taas vierähtäny! Enään 6 viikkoa koulua ja on jo joulu! En voi uskoa, että oon ollu täällä niinkin kauan. Tää viikko on mennyt aika hyvin ja nyt on odotettu viikonloppu edessä ja meillä on maanantai vapaa, koska on Veteransday ja sitten on vaan 4 päivän viikko ja alkaa Thanksgiving loma!! Loma ollaan vaan kotona eikä mennä minnekkään ja on kiva vaan viettää aikaa perheen kanssa.

Mulla tuli tänään koulussa niin jouluinen olo ja aattelin jo, että kohta meen ulos kylmään ja lumiseen pimeyteen, mutta niin ei käynykkään vaan "jouduin" kuumaan auringon paisteeseen:) Sandyn takia täällä oli vime viikolla tosi kylmä ja tuulinen sää, mutta kylmyys on silti täälläjatkunut. Aamuisin on aina ollut n. 10 astetta lämpöä ja tänään se meni alle nollan! Aamulla oli jopa kylmempää kuin Suomessa siihen aikaan! Onneksi kaikki iltapäivään mennessä palautu takas. Nyt on täälläkin puun lehdet vaihtanu väriä ja käytiin ostamassa mulle fleecejakku jota voin käyttää talvella kanssa.

Tänään olis viimeinen jalkapallo peli, mutta me ei sitä mennä katsomaan, kun se on vieras peli ja sinne kestää neljä tuntia ajaa. Koska oli vieraspeli ei koulussa ollu PepRallya, mutta koulun bändin rumpalit kuitenkin tuli lounaalla cafeteriaan rummmuttamaan, kun muut söi:D Muuten ihan kiva, mutta siellä ei kyllä ollut minkäänlaisia mahollisuuksia jutella samassa pöydässä olevien kanssa:)

Mulla on muutama postaus idea, mutta jos haluutte postauksen jostain tietystä aiheesta, vai tykkäättekö tälläsistä "päiväkirjamaisista" postauksista missä kerron mit on viikolla tapahtunut, niin laittakaa kommenttia tulemaan!

Untitled
Untitled
Viimevikkonloppuiselta vaihtari-illalta. Kuvassa osa vaihtareista:)IMG_5101
IMG_5106

1 kommentti:

  1. Kiva on lukea ihan kaikenlaisia kuulumisia!

    VastaaPoista