28.10.2012

Stay Stay StayViime perjantaina käytiin taas sellasessa Haunted House tai tää oli oikeestaan Haunted Hospital. Kaikki sano, että se on tosi pelottava, mutta kun kaikki muut oli menossa sinne niin en halunnut jäädä yksin ulkopuolelle odottamaan, niin menin itekkin. Se oli pieni pettymys, sillä se ei ollu ollenkaan pelottava! Meitä oli porukassa 31 ihmistä ja tän jälkeen mentiinkin Waffle Houseen syömään jotain pientä siinä puolen yön aikaa ja täytettiin koko paikka:)

Koulu on menny aika hyvin. Ens viikolla saadaan taas välitodistukset ja ainakin pari ainetta oon saanu nostettuu kirjainta ylemmäs. Sain kuulla viime viikolla, että mulla on edessä valmistumis testit. Toivon vaan, että ne ei oo hirveen vaikeita, kun siinä on aineita joita mulla ei oo ollu täällä ollessa. Ite panikoin varmaan eniten biologiaa, koska mä en tiedä minkään kasvien nimiä!

Perjantaina kun aamulla kävin facebookissa nopeesti koko etusivu oli täynnä statuksia lumen tulosta. Samana päivänä menin pihalle ottamaan aurinkoo ja oli niin kuuma. Kyllä täälläkin on vähän alkanu viilenee varsinkin aamuisin, kun kouluun melkein lähetään ennen auringon nousua. Aurinko kuitenkin nousee ja tuo lämmön ja koulupäivän jälkeen on sellaset 25 astetta.

Seuraavalla viikolla on halloween ja saan kokea oikeen amerikkalaisen Halloweenen! Tässä naapurustossa kiertää sellanen booed juttu. Jos sut on booettu sun pitää buuedttaa kaks muuta lapsiperhettä. Se tarkoittaa sitä, että jätetään ovelle kori täynnä karkkia, keksejä ja halloweeni krääsää. Jottei sua booedeta uudelleen laitetaan oveen tuollainen lappu.


Elizabeths homecoming 028
Elizabeths homecoming 029

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti