4.9.2012

Million Bucks

Lähettiin perjantaina ajamaan Floridaan, Destiniin. Matka kesti 5h 30 min. joka kuitenkin meni ihan mukavasti ja nopeasti. Viikonlopuksi oli luvattu kovaa ukkosta, mutta onneksi säätiedotukset ei kuitenkaan pitäny paikkansa ja meillä oli mitä mahtavin sää.

Lauantaina mentiin heti aamusta rannalle ja oltiin siellä melkein koko päivä. Illalla mentiin syömään seafood rantaravintolaan.
Sunnintaina aamuna mentiin vielä hetkeksi rannalle ja myöhemmin shoppailemaan. Illalla mentiin ulkokonserttiin, jossa syötiin ja kuunneltiin Elvis imitoijaa.
Meillä oli maanantai vapaa koulusta, koska oli Labor day, joka on työläisten päivä niin kuin meillä on vappu. Kaupat on silloin silti auki ja käytiinkin aamupäivällä vähän vielä shoppailemassa. Sitten lähdettiikin kotia päin.

Oli tosi mukavaa vähän levätä ja lomailla. Heti Georgia-Florida rajan ylittäessä huomasi olevan Floridassa. Oon ollu pari kerta perheeni kanssa aikasemmin lomalla Floridassa ja mä rakastan sitä paikkaa! Destin kaupunkina on tosi mukava ja viihtyisä ja kooltaan sopivan suuri. Toivottavasti mun matkani vie vielä uudelleen Destiniin tämän vuoden aikana ihan senkin takia, että yövyttiin tosi mukavan pariskunnan luona, jotka on mun host-sisaruksille kuin isovanhemmat.
IMG_4165
IMG_4206
IMG_4026
IMG_4285
IMG_4313
IMG_4173
IMG_4254
IMG_4033
IMG_4088
IMG_4310

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti