17.9.2012

All I Do Is WinTällä viikolla on ollu Homecoming viikko. Joka päivä on ollu joku teema ja sen mukaan ollaan pukeuduttu. Pukeutuminen on vapaaehtoista, mutta tosi moni täällä oli pukeutunut, joka oli musta tosi kiva!

Maanatai: Tie Dye Day
Tiistai: Character Day
Keskiviikko: Game Day
Torstai: Decade Day
Perjantai: Spirit Day

Tie Dye Day tarkoittaa sellasia värikkäitä paitoja joita nää amerikkalaiset pitää. Ja joillain oli tie dye housutkin! Game Dayna kaikki laitto lempi joukkueensa paidan, lippiksen, huivin yms. päälleen. Tää taisi olla suosituin päivä pukeutua, koska kaikilla on täällä oma suosikki joukkue ja urheilu on tosi tärkeää. Decade tarkottaa vuosikymmeniä, eli pukeuduttiin 1920, 1930, 1940, 1950… Torstai illalla kanssa oli powderpuff tapahtuma. Se on jalkapallo peli, mutta tytöt pelaa ja pojat on cheerleadereita. Joukkueet menee luokkien perusteella, eli seniors, juniors, sophomores ja freshmans. Olisin ittekkin halunnut osallistua, mutta sitä ennen olin tähnyt tasan yhden amerikkalaisen jalkapallo pelin ja mulla ei ole mitään hajua miten ne säännöt menee. Olin kuitenkin katsomossa kannustamassa mun siskoa ja tietty senioreita:) Ja seniorit voittivat! Pelin jälkeen oli bonfire, mutta ite en sitä jäänyt katsomaan.

 Perjantaina oli spirit day, joka tarkottaa, että kaikki pukeutuu koulun väreihin, mustaan, harmaaseen ja hopeaan. Meijän koulun maskotti on Bears ja kaikki käytävät oli koristeltu erilaisilla ”Go Bears”-julisteilla. Aina pelipäivänä meillä on koulussa Pep Rally. Se on liikkasalissa koulun jälkeen oleva tunnelman kohottaja. Kaikki menee juhlasaliin, jossa on koulun bändi soittamassa, cheerleaderit tekemässä temppuja yms. Musta tää tapahtuma on kuin jostain amerikkalaisesta teinielokuvasta. Kaikki oppilaat hurraa ja tanssii ja huutaa koulun nimeä. Ja jalkapallon pelaajat tulee istumaan keskelle salia, kuin kuninkaat. Tunnelma todellakin on katossa! Koska Homecomingiin kuuluu Homecoming King ja Queen, pep rallyssa julistettiin Homecoming King. Kaikki ehdokkaat tuli vanhempiensa kanssa ja kaikilla on tosi hienot mekot ja puvut. Homecoming queen ilmoitetaan ilalla olevassa pelissä. Harmittaa, ettei kouluun saa tuoda kameraa, jos ei kuulu yearbook-clubiin:( Oisin niin halunnut ottaa kuvia ja ikuistaa sen tunnelman mitä siellä on kuviin. Se on vaan niin erilaista mihin oon tottunut Suomessa.

 Illalla mentiin ennen peliä syömään siskon ja sen kavereiden kanssa. Pelissä on oppilaiden osio ja se on täynnä huutavia ja maalattuja oppilaita. Täällä jotkut oppilaat maalaa vatsansa mustaksi ja valkoisella tassuja tai joku kirjain ja ne muodostaa jonkun sanan tai lauseen. Väliajalla valittiin Homecoming Queen ison seremonian kera.

 Pelin, jonka me voitettiin, jälkeen mentiin Soniciin vähäksi aikaa. Se on aina perjantai iltaisin HOCO:n oppilaita täynnä, jotka menee pelin jälkeen istumaan sinne. Sonic oli mulle ainakin ihan tuntematon. Se on pikaruoka-paikka, mutta siellä on vain drive-in. Siellä ei oo sisällä mitään paikkaa missä syödä vaan joka autopaikan vieressä on sellanen puhetilaus-juttu mitä drive-in:eissä aina on. Ja kun on tilannu niin ne tuo sen ruoan siihen autolle. Ulkona kuitenkin on muutama pöytä, joissa nää lukiolaiset oleilee. Kaikki on niin erilaista, kun kaikilla on auto!

 Lauantaina oli kauan odotetut Homecoming tanssit. Ne oli järjestetty koulun ruokalassa ja se olikin ihan täynnä. Musiikki oli mulle suurimmaksi osaksi ihan tuntematonta, mutta se ei menoa haitannut. Tanssien jälkeen jalat oli niin kipeet korkokenkien jäljiltä. Alku viikosta olin sitä mieltä etten menisi koko tansseihin. Kuitenkin tuli ostettua sinne lippu ja kerran ku tänne asti ollaan tultu niin oli ihan hyvä nähä millaista se oli.

 Jos haluatte postauksen johonki tiettyyn liittyen laittakaa kommenttia tulemaan!
 
 

 
Usa 041
Usa 089
Usa 061
Usa 029
Usa 098
Usa 137
Usa 185
Usa 266
Usa 252
Usa 234
Usa 270-horz
Cheerleaderit heittää aina pelin aikana katsomoon pieniä jalkapalloja ja tälläisiä pieniä pyyhkeitä. Siskon kaveri sai yhden kiinni ja antoi mulle:)
Homecoming 125
Homecoming 137
usa 005

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta! Voisiks tehä jonku postaukse yleisestu Georgiast ku mietin et oisko se hyvä osavaltiovalinta:) tai jos tähänki voit kertoo ni ois kiva! Ku Georgia on mun top 5 osavaltioista

  VastaaPoista
 2. Voiii oot niin kaunis ja ihana toi mekko! :)<3

  VastaaPoista
 3. ootko saanu paljon kavereita ja saitko ne helposti ja miten?:)

  VastaaPoista
 4. Vautsi toi mekko on kiva ! (:
  Ois kiva saada vaik talopostaus siit teijän talosta ja lähiympäristöstä (: ?

  VastaaPoista
 5. pulisonkinainen: Kiitos!

  Roosa K: Kirjotin äsken hirveen pitkän jutun Georgiasta, mutta tää kone poisti kaiken:( No, kuitenkin... Georgia on tosi kiva osavaltio ainakin mulle ilmaston kannalta, kun täällä on niin kuuma. Oon käyny vaan Atlantassa ja sitten täällä missä asun niin en sen paremmin Georgiasta osaa sanoa, mutta ite ainaki voisin laittaa mun valintoihin:)

  Sanna: Kiitos Sanna!

  Anonyymi: Täällä paikkakunnalla missä asun nää ihmiset tulee juttelee, mutta ku ne on saanu tietää mun nimen ja mitä tykkään niin ne häipyy paikalta. Mulla on pari kaveria ja oon tutustunu ihmisiin mun siskon kautta, mutta ei oo vielä syntyny omaa kaveriporukkaa. Kaikki on tosi porukoitunutta ja tällä poikaystävä on sun elämä, niin on välillä vaikeeta soluttautua juttuihin. Ja ite antaisin neuvoja, että kannattaa mennä johonkin urheilu joukkueeseen tai clubiin(ite en tätä tehnyt:(ja se vähän harittaa) ja olla vaaj avoin ja "tunkea" itteään mukaan.

  Anonyymi: Kiitos! Tietty voin sellasen tehä:)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, a loin just lukemaan tätä kun kaveri suositteli ;) Haluisin hei tietää et kauan oot ollu siellä ja puhukko enkkuu sujuvasti ja se tärkei: Ajatteletko enkuks nyt?:D

  VastaaPoista
 7. Berry: Yliyli huomenna tulee tasan 2kk! Mul on aina ollu enkku vähän huono ja viime todistuksessa se oli 7 eli mä en jättäis vaihtoon lähtemistä sen takia ettei oo niin hyvä enkussa. Joka päivä opin jotain uutta ja välillä huomaan kun sanon jotain ja se menee kieliopillisesti täysin oikein! Mua ei kuitenkaan pelota puhua enkkua kun aika moni tietää, että oon vaihto-oppilas ja jos oon jossain kaupassa yms. ja en ymmärrä mitä ne sanoo kerron, että oon vaihto-oppilas. Välillä ajattelen enkuksi, mutta pääosin suomeks. Mun unissa ei puhuta mitään kieltä, mutta floridassa kun oltiin niin nukuin samassa huoneessa mun siskon kanssa ja se heräs yhtenä yönä ja puhuin unissani enkuks:)Ja ite huomaan, et puhun ehkä vähän sillee robottimaisesti, kun pitää pikkasen miettiä sanavalintoja, mutta joka päivä paranee!

  VastaaPoista