27.7.2012

Finally

Vihdoin pääsen koneelle kunnolla, että pystyn kirjottelemaan tännekkin! Oon nyt ollu täällä jo muutaman päivän, mutta tuntuu kuin olisin ollu jo pari viikkoa. Oon tosi hyvin sopeutunut tänne. Vähän vielä väsyttää ja kuumuuteen en ees varmaan koskaan totu. Täällä on super kuuma. Sellanen suomen sauna lämpötila. Ulkona ei voi olla kahta minuuttia kauempaa. Mutta on tää parempi kuin Suomen kylmä sää.

Kaikki on hirveen uutta, mutta en mä kyllä täällä pärjäis ilman mun ihanaa host-perhettä! Voin vaan kuvitella millasta on mennä tuntemattomaaseen perheeseen. Mun host-äiti on hoitanu paljon mun asioita koulun kanssa ja tänään mä oon virallisesti mun koulun oppilas! Mä olen luultavasti junior, vaikka olisin toivonu senioria:( Kävin toissapäivänä enkunkielen kokeissa koulua varten joka meni kai aika hyvin, mutta joudun silti ottamaan ylimääräisiä enkuntunteja tai vaihdan mun enkun kirjallisuuden englannin kielen opiskeluun. Kaikki ei oo vielä ihan varmaa.
Eilen käytiin hakemassa host-siskoni kaveri joka tulee viikoksi meille kun se asuu aika kaukana  ja ne näkee vaan kerran vuodessa. Käytiin hakemassa se siis lentokentältä Atlantasta ja samalla käytiin vähän shoppailemassa:) Hinnat on suunnilleen samat kun Suomessa paitsi täällä ne on dollareita eli täällä on vähän halvempaa.

Arki täällä on nyt aika sekavaa kun ei olla kauaa oltu täällä ja ei oo koulut vielä alkanu (alkaa ensi keskiviikkona!). Sen oon huomannu, että täällä ihmiset on niin erilaisia. Tai tiesinhän mä jo ennestään, että täällä ihmiset on sosiaalisia ja tosi ystävällisiä, mutta että näin ystävällisiä. Tunteattomat puhuu toisille, kuin parhaille kavereille ja tänään joku tyttö terveyskeskuksessa kehu mun paitaa:)

Koska kirjottelen täällä elämsestä myöhemmin, niin kerron vähän viimeisiä päiviä ja lennosta jotain pientä. Eli lähdettiin viime sunnuntaina aamupäivällä. Mulle, perheihmisenä hyvästien jättäminen oli rankkaa, mutta heti kun perhe "lähti näkyvistä" olo oli jo paljon parempi. Lento Helsingistä Chigacoon  kesti n. 10 h. Pettymys oli kun lentokoneessa ei ollutkaan pikkuTV:itä kaikille ja ne "isot" TV:t oli huonossa paikkaa mun istumapaikalta katsottuna niin niska tuli kipeeksi. Ja ei siellä näytetty kuin kaksi elokuvaa. Chigacosta lähti lento Atlantaan, joka oli kaksi tuntia myöhässä, koska koneen ovessa oli jotain vikaa. Päästiin kuitenkin perille ja heti lentoasemalta ulos astuttua läkähdyin siihen kuumuteen, vaikka kello oli jotain 10 illalla. Ilma täällä on jotenkin niin kostea ja raskas. Atlantasta otettiin taksi kotiin, Perryyn. Oltiin perillä n. 12 yöllä eli suomen aikaa 7 aamulla ja takana nukuttu kaksi tuntia. Kuitenkin lento meni musta yllättävän nopeasti ja lentokoneruoka oli aika hyvää. Musta se on kyllä aina ollu hyvää:)
Perille päästy meitä odottikin yllätys:) Perheen naapurit (jotka ovat hirveän sulosia) oli tehnyt meille tervetulokyltit ja host-siskolle syntymäpäivätoivotukset ja cupcaket ( host-siskolla oli synttärit tuolloi meidän lentopäivänä). Mentiin heti nukkumaan, koska oltiin niin väsyneitä!

Tää koti on tosi kiva ja iso. Mulla on oma huone, joka on oikeasti perheen pojan, mutta hän siisty toiseen huoneeseen, joka on musta ihan kiva, että saan vähän omaa tilaa.
Kirjottelen taas pian. En ottanut omaa konetta mukaan vaan isäni ostaa sen netistä ja se lähetetään tänne. Joten siksi en saanut aikasemmin kirjoitettua.


emmas pictures 090++
Viimeisenä iltana isäni teki sushia, joka oli tosi hyvää!
emmas pictures 094++
emmas pictures 102++
emmas pictures 128++
emmas pictures 123++
emmas pictures 134

6 kommenttia:

 1. heimoimoi, löysin nyt vasta sun blogin ! Oon ite kanssa menossa Georgiaan, Atlantaan ja lähtö on ens torstaina !! =) jäin seuraamaan sun blogia ! ps. minkä järjestön kautta menit ?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin Atlantassa ja se on kanssa tosi kiva paikka! Ootko siis menossa vaihtoon kanssa? En menny minkää järjestön kautta vaan ystäväperheelle. Ekassa tekstissä on lisää siitä:)

   Poista
 2. joo oon, oon menossa tosin vaan lukukaudeksi, mut kuitenkin ! =) Aijaa, pitää lukee ! =)

  VastaaPoista
 3. Vähän haluaisin iekkin pääsä vaihtariks joskus! Koska muuten tulee uutta postausta, olis kiva kuulla minkälaista kouluu käyt? :)Ja jäin lukijaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aattelin just tehdä sellasen koulu postauksen, että se tulee ihan pian kunhan ehin koulu kiireiltä.

   Poista