22.3.2012

Waiting To See

Heips!
Aattelin nyt kirjottaa jotain siitä paikasta minne oon menossa ja kaikkea että mitä odotan tolta vaihtari vuodelta.
Eli meen Georgiaan joka on silleen aika etelässä, että on siellä paaljon lämpimämpi kun täällä:) Sen pääkaupunki on Atlanta ja Perrystä (kaupunki minne menen) kestää n. 2 tuntia Atlantaan. Perry ei ole kovin iso kaupunki, ei ylety Georgian suurimpiin kaupunkeihin. Ja voi olla mulle helsinkiläiselle isompikin pala niellä se, mutta ite aattelen sen, että on hyvä kanssa nähä sellastakin elämää. Sen enempää en osaa Perrystä sanoa, joten mitä vaan voi tulla eteen:)
Odotan vaihtari vuodelta no tietty paremman kielitaidon, tutustumista uuteen kulttuuriin, itsenäistymistä ja sellasen kokemuksen joka ei heti unohdu. Mulla käy useesti niin, että ajattelen tekeväni tulevaisuudessa jotain jännää, mutta en kuitenkaan tee. Se aina vaan lykkääntyy eteenpäin. Joten nyt kun oon saanu näinkin hienon mahdollisuuden aion käyttää sen hyväkseni ja ylittää itteni. Vaihtovuosi tulee olemaan rankka ja oon valmistunut siihen. Mua ei pelota oikeestaan muu kuin yksi asia. Se, että jäisin sinne yksin enkä tutustuisi kehenkään. Vaikka mulle varmaankin tulee koti-ikävä niin en usko sen koituvan niin suureksi, että joutuisin tulemaan kotiin kesken vuoden. Eniten varmaan tulee ikävä meidän koiraa, Arttua. Nykyään vietän sen kanssa niin paljon aikaa, että meijän "välit" on lähentyneet hirmuisesti.
Vaikka lähtöön ei enää oo niin paljon aikaa, elän kuitenkin hetkessä ja teen asioita nyt enkä odota vaan tulevaa. Arttu2 Arttu

4 kommenttia:

 1. uiii ompa ihana koira!! :>

  http://a-nnan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ooi, onpas söpö koira ja kiva blogi sulla (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. mistä varasit tän matkan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mee minkään järjestön kautta vaan menin perhetutuille.

   Poista