20.4.2012

Another World


 Moi!
Eilen juteltiin oman äidin kanssa mun host-äidin kanssa skypessä. Jotenkin on outoa, että joku voi odottaa mua niinkin paljon, että saa hoivata mua vuoden verran. Kaikki vaikuttaa nyt aika hyvältä. Eihän siihen oo kun reilu 3kk! Niin jännittävää. Ei oo kyllä ollenkaan sellanen tunne, että se on mä joka lähtee. Nyt vaan pitää panostaa kouluun, niin on helpompi palata kun kaikki kouluasiat ei oo ihan sotkussa. Nyt pitäis lähettää mun kolmen viime vuoden todistukset mun tulevaan kouluun käännettynä. Kun etsiskelin niitä eilen löysin kaikkia vanhoja ala-aste aikaisia papereita. Hirveetä, kun aika menee niin nopeesti. Aikakin on yksi syy miksi oon ilonen, että lähen. Kun vanhempana muistelen kaikkia niitä kivoja hetkiä joita tuun viettää siellä. Pelottaa vaan, että joudun jättämään ne kaikki ihmiset siellä sitten vuoden päästä. Jos mä ikävöin jo nyt sellasia ihmisiä, joita en oo koskaan nähnyt niin katotaan sitten ens keväänä.
 Tuntuu että on hirveesti tehtävää, mut sit taas ettei oo mitään. Pitää ostella vielä aika paljon kaikkee, mutta suurimman osan mä kyllä ostan sieltä, kun matkalaukkuja ei saa olla kun se yksi. Ja mun ei tartte ottaa ollenkaan talvivaatteita! Aina kun joku kaveri kysyy, että minne lähen sanon, että Georgiaan, mutta harvat tietää missä se on ja kun sanon, että Floridan yläpuolella oleva osavaltio kaikkien reaktio on samallainen: "Siellä on sitten lämmintä!" Kyllä, lämmintä on, joka sopii mulle hyvin, kun en tykkää talvesta enkä kylmästä.
Vaikkakin kesä tulee tännekkin:)

tumblr_m2rjj4GVen1rqv5bmo1_500


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

 1. Oon itekkin miettiny et menisin Georgian vaihtoon 2013-2014 kun se on lähellä floridaa ja siel on lämmintä koko vuoden!:) Rupaen seuraan sun blogia niin saan tietää enemmän tosta osavaltiosta!:D Mun veli oli tän vuoden vaihdossa ja ne viimeset viikot oli kyllä aika sähläystä piti suurlähetystöön soitella ja perhekkin tuli tietoon vasta viikkoo ennen reissuun lähtöö! Joten sulla taitaa olla jo aika hyvin tietoo perheestä ja muuta! Minkä järjestön kautta meet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mee minkään järjestön kautta vaan tuttava perheelleni. Lukee kai ekassa tekstissä nää mun suunnitelmat, että sieltä löytyy lisää tietoa:)

   Poista
 2. tulen innolla odottamaan sinun seikkailujasi! :3 voisitko muuten laittaa vähän kappalejakoja kun meinaa mennä ihan senat sakaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu koitan muistaa. Häiritsee vaan kun tavallisesti käytän kappale sisennyksiä ja bloggerissa ei mahdollista niin unohtuu aina laittaa niitä välejä:)

   Poista