9.3.2012

Here Comes The Sun


Sain nyt vihdoinkin tehtyä tän blogin. Mietin pitkään alotanko vai en ja, että jaksanko koko vuoden kirjoittaa vaiko en. No nyt kuitenkin alotin ja tässä sitten nähdään jaksanko vaiko en. Eli blogini kertoo vaihto-oppilas vuodestani Amerikassa, Georgiassa, Perryssä. Menen ystäväperheeni luokse vuodeksi asustelemaan. Perheeseen kuuluu äiti, isä, tyttö(15) ja poika(8). Oma perheeni tuntee tulevan host-perheeni, koska perheeni asui Amerikassa ennen syntymääni ja isäni ja host-isäni olivat samassa työpaikassa. Perheeni asuivat Amerikassa, South Carolinassa kaksi vuotta ja muuttivat syntymäni jälkeen. Eli oon syntynyt Amerikassa ja omistan Amerikan kansallisuuden. Siksi tämä vaihto juttu onkin niin helppo, kun ei tarvita oleskelu lupaa yms. Vaikka synnyinkin Amerikassa englannin kieli on mulle kuitenkin jotenkin vaikeaa. Yläasteella panostin paljon kouluun, koska vanhempani olivat laittaneet mulle porkkanan jota tavoitella. He maksaisivat mulle vaihto vuoden jos pääsisin Norssin lukioon. Niin kuitenkin kävi, että en päässyt sinne ja unohdin vaihto-oppilas haaveeni. Äiti kuitenkin syksyllä ehdotti, että jos kysyisi host-perheeltäni jos voisin tulla heille vuodeksi tai puoleksi ja heille se kävi hyvin. Mitä oon jutellut heidän kanssaa skypessä he ovat innoissani tulostani ja niin minäkin, erittäin innoissani.

Unohdinpa kertoa jotain itsestäni:) Olen siis nyt 17 vuotias tyttö Helsingistä jota on aina kiehtonut maailman matkailu ja jo pienenä oon päättänyt, että muutan Amerikkaan. Joten nyt näen millainen Amerikka oikeestii on eikä vain mitä elokuvista oon nähnyt. Pidän musiikista ja oon harrastanut sitä monta vuotta, mutta viime vuonna lopetin soittamisen koska se vei niin paljon aikaa. Perheeseeni kuuluu äiti, isä ja kaksi isosiskoa ja ihanainen mäyräkoira:)

Tästä se lähtee! Ja helpotuksekseni ensivuonna en joudu kärsimään lumesta enkä kylmästä:)


Tuonne suuntaan ensivuonna!

5 kommenttia:

 1. Heippa, tosi kiva törmätä taas vaihteeks toiden vaihtarin blogiin! :)

  Ja hei siistiä että oon amerikan kansalainen! :D Ja tuo Georgia vaikuttaa kans tosi ihanalta paikalta.

  Minkä järjestön kautta oot muuten menossa? Vai ootko edes lähössä järjestön kautta ku sulla on amerikan kansalaisuus ja itse löydetty perhe? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en siis mee minkää järjestön kautta vaan ihan omatoimisesti. Ja saat laittaa mun blogin siihen sun listaan.

   Poista
  2. pitääkö sun siis itse maksaa koulumaksut nyt kun et mene järjestön kautta?

   Poista
  3. Mun tuleva koulu ei oo yksityinen eli se ei maksa. Eli mun pitää maksaa vaan lounas ja ylimääräset aktiviteetit jos harrastan siellä jotain. Oon tekemässä näistä kaikista ilman järrjestöä lähtevistä asioista erillisen postauksen vielä jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Ai niin ja siis joo jään seurailemaan tätä sun blogia :)

  Mulla on tuolla omassa blogissa kans sellanen lista johon lisäilen muiden '12-13 jenkki vaihtareiden blogeja, ni aattelin vaan että voinko laittaa sunkin blogin siihen?

  VastaaPoista