3.10.2012

I Don't Wanna Miss This

Viime viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä. Lauantaina vietiin mun sisko ja sen pari kaveria haunted houseen, joka on vähän kuin kummitustalo ja super pelottava. Ite en sinne uskaltanu mennä niin jäätiin mun host-momin kanssa ulkopuolelle odottelemaan. Siinä ulkopuolellakin liikuskeli muutama zombi ja ne mä kiersin kaukaa, koska jos näyttää pelkäävän ne rupee jahtaamaan. Siis tässä talossa on ihan pimeää tai strobo valot ja siellä liikuu erillaisia kammotuksia. Sisko kerto, että kerran se tunsi jonkun hengittävän sen niskaan. Mulla tulee jo kylmiä väreitä ajatella sitä:D Joten sinne mä en mennyt.

Meillä on ensiviikolla syysloma!! Oikastaan meillä se alkaa jo perjantaina, kun ei oo koulua, koska tänne tulee tivoli ja koulusta on aina sillon vapaa pääivä:) Lauantaina lähetään aamusta ajamaan Tenneseehen! Siellä on jonkinlainen sukutapahtuma ja ollaan siellä vaan päivä. Nyt parin kuukauden aikana oon siis olu jo kolmessa eri osavaltiossa! Ja melkein Alabamassa:)

Mulla on ollu ongelmia mun luokkajaon kanssa. Ihan aluksi kun mun host-mom soitti koululle, että oisin tulossa sinne ja sanoi, että olisin vaihto-oppilas. No mun koulu sano ettei ota vaihto-oppilaita tänä vuonna kun viime vuonna oli muutama ja kai niitten kanssa ei sitten oikein toiminu. Koulu kuitenkin sanoi, että host-mom voi ilmottaa mut kouluun omana lapsena eli siis huoltajana. Koska oon syntyny Amerikassa ja omaan sen kansallisuuden ajateltiin, että sehän käy ihan hyvin. Kun saavuin tänne noin. viikko ennen koulun alkua, käytiin koululla ja silloin ne sano, että oisin sophomore. Sillon ajattelin, että oikei jos ei voi mitään muuta. Kuitenkin päivää ennen koulun alkua käytiin kiertelemässä koulua ja mun nimi löytyi senioreiden listalta. Sillon olin enemmän kuin ilonen. Iältäni mun pitäis olla senior, mutta kun Suomessa mennään myöhemmin kouluun niin täällä oisin junior. Oltiin lähetetty koululle siis 9-luokan todistus, koska se on niin paljon selkeempi kuin nää jakso.'-todistukset lukiossa ja mun kohdalla parempi keskiarvoltaan. Kanslisti sanoi, että koulu pitää mua vaihto-oppilaana, mutta jos haluisin valmistua mun pitäisi mennä sophomoreksi. Mä en aio valmistua täällä niin olin senior. Vaihdoin kaikki mahdolliset tunnit senior-tunneiksi ja olin kaikessa senior toimissa(senior kruunu, senior tapaamiset yms.). Viime viikolla mun kanslisti kuitenkin soitti host-momille ja sanoi, että koulu aikoo vaihtaa mut sophomoreksi. Mä en ollu yhtään ilonen tästä, koska olin jo asennoitunu olemaan senior ja koulua oli kulunu jo 2 kk. Kaikki tiesi että oon senior, yearbookissa oltiin otettu jo senior kuvat (meillä on sellaset mustat kaulukset) ja jäisin paitsi promeista ja senior tansseista. Koulu sano, että jos mulla ei oo todistusta sophomore ja junior luokilta ei voi mitään. Mulla oli kuitenkin mun lukion ekan todistus, jonka mun isä käänsi ja lähetin sen mun kanslistille. Junior luokalta mulla ei kuitenkaan ollu mitään todistusta, sillä en oo käyny sitä. Nyt oon listattu siis junioriksi. Mun luokkia kanslisti ei kuitenkaan vaihtanu, eli sama lukujärjestys on silti ja yearbookista ne ei varmaankaan jaksa vaihtaa mun kuvaa, toivottavasti. Ja jos oikein ymmärsin saan kaikki senior edut eli pääsen senior tansseihin ja promeihin. Vaikka noihin pääsisin kuitenkin, jos joku poika mua kysyis, niin kuin mun host-siskoa kysyttiin viime vuonna jolloin se oli vasta freshman eli 9-luokkalainen.

Tänään mulla oli Georgian yleinen äikän esseen kirjotus testi tai joku sellanen, jonka kaikki juniorit tekee. Ja en nyt oikein tiiä joudunko tekemään mun graduation testit nyt kun oon junior. Mun kansisti sano host-momille, että teen tän essee kokeen, jos myöhemmin haluun jäädä tänne pidemmäksi aikaa ja valmistua high schoolista.Oon kyllä hyvin varma, että en jää.
 Tää on ollu hirveetä sekasotkua, mutta oon ihan tyytyväinen lopputulokseen. Mun kouluelämään tää ei oikeestaan vaikuta, paitsi jos joudun tekemään ne kokeet. Host-sisko sano, että voin jatkossakin sanoa olevani senior. Tavallaan mä vieläkin oon:) Ja siis tän kaiken sai aikaan yksi koulun toimistossa työskentelevä, koska se ei osannu listata mun papereita, kun ei ollu todistuksia tarpeeksi.
Usa 001 - Copy
 
Keraamikassa ollaan tehty elefantteja.

2 kommenttia:

  1. Jäädään kummatki tänne lukioon sä jäät sinne mä jään tänne!

    VastaaPoista
  2. Tuuli: Ei jäädä! Vaikka viihdyn täällä niin en haluis jäädä tänne pidemmäksi aikaa:) Ja en jaska näitä luokka sähläyksiä...

    VastaaPoista