11.7.2012

Endless Summer

Heijsan!



Toissa viikonloppuna mun host-perhe saapui Helsinki-Vantaa lentokentälle ja oltiin heitä vastassa. Voi sitä ilon määrää, kun huomattiin heidän tulevan saapumisportista. Äitini oikein huudahti perheen nimen kovaan ääneen ja nosti kädet ilmaan:) Siinä sitten halailtiin ja lähdettiin meille. Harmitti, kun jouduin lähtemään siskoni kanssa takaisin Hankoon yhdeksältä, koska meillä oli maanataina työpäivä. Niin paljon jäi puhuttavaa!
Host-perheeni vietti ensimmäisen viikon meillä, Helsingissä, vanhempieni kanssa ja menivät meiltä toisen perhetuttavan mökille. Onnekseni he tulevat tänne Hankoon jo ylihuomenna! Enää siis puolitoista viikkoa ja lähdemme yhdessä kohti Amerikkaa!!!

Mulla on töitä vielä tänviikona ja ensiviikon ja perjantaina kun loppuu, ensiviikolla, lähdetään ajamaan Helsinkiin. Lauantai vietetään vaan Helsingissä ja pari kaveria tulee hyvätelemään ja sunnuntaina lähteekin jo lento.
Siitä toivottavasti alkaa elämäni vuosi!



IMG_0593
IMG_0592

2 kommenttia:

  1. Miks sun host-perhe tuli suomeen? Minkä järjestön kautta oot vaihdossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun host-perhe on meidän perhetuttuja niin ne tuli kolmeksi viikoksi Suomeen ja tavallaan hakemaan mua myöskin. En mee minkään järjestön kautta kun meen tuttavaperheelle.

      Poista